ZALJUBLJENA U POLICAJKU

Nakon smrti bivše supruge Rosie O'Donnell ljubi 22 godine mlađu djevojku

07.11.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Brak za nju više nije opcija, no iako je rekla da nije spremna za novu ljubav, slavna komičarka ipak nije mogla odoljeti šarmu plavokose policajke Rooney iz Bostona. Rosie O'Donnell priznala je da je ponovno sretna i zaljubljena, a njezina nova partnerica odlično se slaže i s njezinom posvojenom djecom

Gostujući u emisiji 'The Howards Stern Show', slavna komičarka Rosie O'Donnell voditelju je ekskluzivno otkrila novost iz svog privatnog života. Naime 55-godišnja glumica, koja nikada nije krila svoju seksualnu orijentaciju i ljubav prema ženama, priznala je da se u njezin život ušetala nova i mlada djevojka.

  • +5
Rosie O'Donnell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zaljubljena sam. Ovo je prvi put da sam u vezi s nekim toliko mlađim od mene i to je vrlo riskantno', priznala je O'Donnell i dodala da je riječ o policajki iz Bostona, koju je upoznala na dobrotvornoj večeri i za koju je isprva, zbog izgleda i kratke kose, mislila da je pjevačica Pink.

Glumica, koja trenutno snima novu seriju 'SMILF' u Bostonu, i majka petero djece priznala je kako se dugo opirala ideji da se ponovno prepusti ljubavi, no sve se promijenilo kada je upoznala 33-godišnju Rooney. Njezina nova djevojka odlično se slaže i s njezinom djecom, a zajedničke fotografije komičarka je već objavila na svom profilu na Instagramu.

Ipak, unatoč velikoj ljubavi, Rosie O'Donnell nije spremna za novi brak, osobito nakon smrti druge supruge Michelle Rounds.

'Neću se više nikada udavati. Svi dobro znate za brak s Michelle i cijelu situaciju, a uz to imam 55 godina i mislim da bih radije ostala zauvijek u vezi negoli se ponovno borila s odvjetnicima u situaciji da, ne daj bože, ponovno ne uspije.'

#halloweencostume

Objavu dijeli Rosie ODonnell (@rosie)

Vezu s Michelle Rounds O'Donnell je započela u 2011. godini, a iduće godine u lipnju i ozakonile su je. Samo nekoliko mjeseci nakon intimne ceremonije par je posvojio danas četverogodišnju Dakotu. No sreća nije dugo trajala. Godine 2014. krenule su svaka svojim putem, da bi dvije godine kasnije potpisale i papire.

Godinu prije konačnog kraja braka Rounds je pokušala počiniti samoubojstvo u hotelu, no život joj je spasio djelatnik osiguranja. 'Teško mi je i tužna sam zbog ove tragedije. Psihička bolest je jako teška stvar i uništava mnoge obitelji. Moje misli i molitve upućene su Michellinoj obitelji, njezinoj supruzi Kristi i djeci', napisala je nedugo nakon tog njezinog pokušaja samoubojstva Rosie O'Donnell u službenoj izjavi.

#loveisreal

Objavu dijeli Rosie ODonnell (@rosie)

Navodno je razlog svemu bio taj što je Rounds izgubila skrbništvo nad njihovom kćerkom Dakotom. Mučna parnica i borba za skrbništvo učinili su svoje. Bivša supruga optužila je komičarku da konzumira alkohol i marihuanu te da zbog toga nije podoban roditelj.

U rujnu ove godine Michelle Rounds ponovno je dignula ruku na sebe, a taj put je u svom naumu i uspjela.