detalje ne otkrivaju

Nakon šest godina veze i dvoje djece izrekli su sudbonosno 'da': Vjenčali su se Kirsten Dunst i Jesse Plemons

09.07.2022 u 23:09

Bionic
Reading

Nakon šest godina veze glumica Kirsten Dunst izrekla je sudbonosno 'da' te sa dečkom Jesseom Plemonsom uplovila u bračnu luku. Par se upoznao 2015. godine na snimanju serije 'Fargo', a sretnu vijest potvrdio je glumičin predstavnik za medije

Kirsten Dunst i Jesse Plemons vjenčali su se, a tu vijest za magazin People potvrdio je glumičin predstavnik za medije no također naveo kako nikakve druge detalje vezane uz vjenčanje neće objavljivati. Glumci, koji su surađivali i u filmu 'Šape pasje' vjenčali prošlog vikenda u luksuznom odmaralištu GoldenEye blizu Ocho Riosa na Jamajci, i to nakon šest godina veze i dvoje zajedničke djece.

Ranije ove godine 40-godišnja glumica je za Los Angeles Times napomenula da, iako ona i 34-godišnji Jesse Plemons 'jedno drugo zovu mužem i ženom', još se nisu vjenčali te da čak ni ne planiraju vjenčanje.

'Jednostavno nismo planirali vjenčanje,' rekla je Kirsten u veljači ove godine, navodeći pandemiju koronavirusa i njihovu drugu trudnoću kao prepreke na putu do oltara. 'Nisam htjela biti trudna, udati se, imati zabavu i ne moći se zabavljati sa svima,' dodala je.

  • +4
Kirsten Dunst i Jesse Plemons Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par je vezu započeo 2016. godine nakon što su se upoznali u drugoj sezoni serije Fargo, u kojoj su glumili bračni par. Vijest o njihovim zarukama pojavila se u siječnju 2017., kada je Kirsten na dodjeli Zlatnih globusa viđena s komadom nakita koji je izgledao kao zaručnički prsten. Par je od tada dobio dva sina, Ennisa Howarda (4) i 14-mjesečnog Jamesa Roberta.

Par je oba svoja sina javno pozdravio s crvenog tepiha 94. dodjele Oscara, gdje su oboje dobili svoje prve nominacije, u kategoriji najboljeg sporednog glumca/glumice, nakon što su se zajedno pojavili u prošlogodišnjem filmu 'Šape pasje'.

Par se također pojavio na malim ekranima u serijama Crno ogledalo i Drunk History, kao i nedavno objavljenog Netflixovog filma Windfall. ‘Ne želim raditi niti jedan projekt bez Kirsten'. Jednostavno je najbolja, rekao je Plemons za People u prosincu prošle godine. 'Prvo smo se kreativno zaljubili na Fargu, odmah smo stekli međusobno povjerenje. Stalno sam zadivljen onim što ona unosi u projekt. Jednostavno djeluje potaknuta tako dubokim mjestom u svojoj duši.'