TODORIĆI NA OKUPU

Nakon razvoda od bivše misice, Ante Todorić sretan je i na privatnom i poslovnom planu

08.05.2023 u 11:18

Obitelj Todorić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje i Bojan Zibar

Bionic
Reading

U zagrebačkom Centru Kaptol Ante Todorić okupio je sve članove svoje obitelji - sestru Ivu, kao i brata Ivana koji je tamo stigao sa suprugom Milicom. Razlog? Ante Todorić je sa svojom djevojkom Petrom Kaćunko pokrenuo novi biznis

Da je u nekretninama budućnost shvatio je i stariji sin Ivice Todorića, Ante Todorić, koji je u Centru Kaptol prijateljima, obitelji, ali i poslovnim partnerima predstavio svoj novi projekt - agenciju za nekretnine koju je pokrenuo sa svojom životnom partnericom Petrom Kaćunko.

Kao najveća podrška na predstavljanju Anti je stigla i njegova obitelj - sestra Iva Todorić te mlađi brat Ivan sa suprugom Milicom Todorić. Upravo je Milica privlačila najviše pažnje u jarkozelenom odijelu, koji je istaknuo njezinu vitku figuru, kao da nije rodila troje djece, a uz to su se savršeno uklopile neonski ružičaste salonke na visoku petu.

Nasmijana je bila i Petra Kaćunko, s kojom Ante navodno od 2022. godine živi u Kulmerovim dvorima. Osam godina mlađa Splićanka, koja iza sebe ima, baš kao i Todorić, propali brak u kojem je dobila dvoje djece, izgledala je sjajno u crnoj haljini koja je istaknula njezine noge.

Ante Todorić iza sebe pak ima brak s bivšom Miss Hrvatske i diplomiranom ekonomisticom Martinom Novosel, a par se vjenčao 9. studenog 2002. godine. U braku su dobili troje djece - 2004. Emu, 2007. Luciju i 2008. sina Ivicu. Brak Ante i Martine Todorić raspao se u jeku afere Agrokor, a službeno su se razveli u prosincu 2017. nakon 15 godina zajedničkoga života. Sporazumno su okončali brak i dogovorili zajedničko skrbništvo nad troje djece.

Nova ljubav Ante Todorića navodno je započela na brodu, na kojem su s prijateljima tulumarili, a s vremenom su uplovili u ljubavnu vezu koju su sve do sada uspjeli sačuvati tajnom.