CHRIS HEMSWORTH

Nakon popularnog glazbenika, još jedna zvijezda uzima predah od karijere

27.12.2019 u 18:01

Bionic
Reading

Australski glumac Chris Hemsworth, najpoznatiji po ulogama u filmovima 'Snjeguljica i lovac', 'Ljudi u crnom: Globalna prijetnja', 'Osvetnici', 'Thor' ili 'Savršeni bijeg', odlučio je uzeti odmor kako bi se posvetio svojoj obitelji

Slavni glumac planira odmor u trajanju od šest do osam mjeseci i ne prihvaćati nikakve nove angažmane jer želi biti što više sa svojim najmilijima, suprugom, također glumicom Elsom Pataky i njihovo troje djece.

Brat glumca Liama Hemswortha namjerava provesti što više vremena s obitelji u Byron Bayu u Australiji.

'Uzimam predah od karijere, barem šest do osam mjeseci bit ću sa svojima u Australiji', najavio je glumac koji je imao vrlo intenzivan period prilikom promocije filma 'Osvetnici: Završnica'.

'Sad želim samo uživati sa svojom obitelji. Ostvario sam puno toga o čemu sam mogao nekad samo sanjati', kazao je Chris koji se s obitelji preselio iz Los Angelesa u Byron Bay 2015.

  • +2
Chris Hemsworth Izvor: EPA / Autor: BIANCA DE MARCHI

Holivudska zvijezda koji je s Elsom u sretnom braku od 2010. kaže kako mu se sviđa život u Australiji jer ga svi doživljavaju kao običnog dečka iz susjedstva.

Nedavno je sličnu odluku donio i mega uspješni britanski glazbenik Ed Sheeran koji je najavio kako uzima pauzu od karijere.

'Era albuma 'Divide' i turneja promijenili su moj život na tako puno načina, ali sada je s time gotovo. Vrijeme je da odem van i vidim više svijeta', napisao je dvadesetosmogodišnji pjevač na Instagramu.

Dodao je kako neprekidno radi od 2017. godine te da mu je potreban predah.

'Bit ću isključen s društvenim mreža, dok ne nastupi vrijeme za povratak', napisao je Sheeran, koji se nedavno oženio s dugogodišnjom djevojkom Cherry Seaborn.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…