NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

Nakon odmora u Hrvatskoj Tamara Ecclestone stigla u Švicarsku vidjeti tek rođeno dijete svog 90-godišnjeg oca

13.07.2020 u 13:34

Bionic
Reading

Otprillike mjesec dana Tamara Ecclestone sa suprugom, kćerkicom te sestrom Petrom i njezinom djecom odmarala je u Hrvatskoj. U međuvremenu je njihov otac Bernie Ecclestone dobio sina s novom suprugom, a sada mu je starija kćerka stigla u posjetu

Početkom srpnja 90-godišnji Bernie Ecclestone dobio je sina s 44-godišnjom novom suprugom Fabianom Flosi. Rodio mu se prvi muški nasljednik, jer sa bivšom suprugom Slavicom Ecclestone dijeli dvije sada već odrasle kćeri Tamaru i Petru.

Iako ovakav rasplet situacije vjerojatno nisu očekivale, sestre Ecclestone prihvatile su činjenicu da imaju jednomjesečnog brata, a starija Tamara čak ga je prvom prilikom otišla upoznati u Švicarsku.

36-godišnja Tamara stigla je nakon dugogo odmora na Jadranu u Gstaad u Švicarsku sa svojom kćerkicom Sofijom i suprugom Jayom Rutlandom.

Šestogodišnja Sofija tako je ovom prilikom upoznala svog tek rođenog ujaka, a Tamara 35 godina mlađeg brata.

Bračni par Ecclestone Rutland naprosto uživa u nešto hladnijoj aplskoj zemlji okrućen zelenim proplancima.

Posjetimo, proteklih mjesec dana plovili su Jadranom, a njihova baza bili su Dubrovnik i Trogir.

  • +5
Sestre Ecclestone na Stradunu Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Milijarder i nekadašnji čelnik Formule 1 nedavno je svijetu pokazao svoj prvog muškog nasljednika, Alexandera Charlesa Ecclestonea, koji je već dobio nadimak Ace, a koji se rodio u Bernu.

Iako će u listopadu napuniti 90 godina, Bernie Ecclestone tvrdi kako je u potpunosti spreman za obaveze koje donosi novorođenče, a nada se i kako će mu ovoga puta sve biti lakše.

  • +8
Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi Izvor: Profimedia / Autor: ERIC VARGIOLU / AFP / Profimedia