OČEKIVANJA SU VELIKA

Nakon 'Barbie' stiže i 'Bog Graditelj', a u svemu 'svoje prste ima' i Jennifer Lopez

26.01.2024 u 10:27

Bionic
Reading

Nakon što je film 'Barbie' postigao neviđeni uspjeh, poznata tvornica igračaka Mattel odlučila se 'oživjeti' još jednog popularnog dječjeg lika, temeljenog na britanskoj animiranoj seriji 'Bob Graditelj'

Ponukani svjetskim uspjehom filma 'Barbie', poznata tvornica igračaka Mattel odlučila se na novi pothvat te će 25 godina od prvog emitiranja popularne dječje serije 'Bob Graditelj' istog oživjeti i na filmu.

Ono što je najbolje od svega, a što će isto tako zasigurno pridonijeti popularnosti i publicitetu, osoba je koja će se uhvatiti producentskog posla.

Riječ je o ni manje ni više nego o Jennifer Lopez koja će se odlično snaći i u ovoj ulozi, a pomoći će joj i scenarij kolumbijsko-američkog pisca Felipea Vargasa. Njima će se u svemu pridružiti Alex Bulkley i Corey Campodonico iz studija za animaciju ShadowMachine, stoga ne sumnjamo da će posao biti vrhunski odrađen.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Neskokevin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Priča će pratiti Roberta, odnosno Boba, kojem će glas podariti glumac Anthony Ramos, a koji putuje u Portoriko kako bi odradio veliki građevinski posao. Kako ne bi sve bilo monotono, tamo će se susresti s nizom izazova, a dok upoznaje karipsko-latinsku kulturu, naučit će puno i o samom značaju graditeljstva.

Inače, Mattel je odlučio zaraditi na filmskoj adaptaciji i drugih svojih igračaka, pa se navodno već razvijaju projekti na temelju American Girl, Hot Wheels, Magic Ball i mnogih drugih.