napadaju je

Jennifer Lopez opet na meti kritika: Tjerala je mlađeg glumca da glumi da je singl

19.04.2024 u 11:50

Bionic
Reading

Jennifer Lopez može se pohvaliti s nekoliko uspješnih filmskih projekata kao što je 'Prevarantice s Wall Streeta', no triler 'The Boy Next Door' nije prošao baš najbolje te se morala itekako potruditi da projekt zavrijedi ikakvu pozornost

Triler 'The Boy Next Door' s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi nije prošao baš slavno... S niskom ocjenom 4.7 na IMDB-u i brojnim kritikama, film je proslavilo samo ime popularne pjevačice i glumice, no navodno je Lopez pokušala pomoći reputaciji filma na način koji publika sada pomalo i osuđuje.

Film koji obiluje seksualno nabitim scenama govori o prevarenoj ženi koja se zaljubljuje u mlađeg susjeda koji nakon nekog vremena razvija opsesiju s njom te joj zagorčava život. Uloga atraktivnog susjeda pripala je relativno nepoznatom glumcu Ryanu Guzmanu, a njegova bivša djevojka sada je ispričala kako im se Lopez uplela u ljubavnu vezu.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

'Natjerala je mog bivšeg, o moj Bože, da se pretvara da je samac kako bi promovirao film', izjavila je manekenka Melanie Iglesias u nedavnoj epizodi podcasta 'No Chaser' dodavši: 'Tako da su zajedno bili na afterpartyjima, držali se za ruke i slično kako bi promovirali to.'

Manekenka nije tu stala s optužbama te je rekla kako ju je Lopez zanijekala u javnosti, iako su se upoznale.

Naime, Lopez je gostujući kod Ellen rekla kako ne zna ima li njezin mlađahni kolega djevojku te dala naslutiti da ima potencijala između njih dvoje, međutim, manekenka tvrdi kako je već tad Lopez itekako dobro znala da je on zauzet muškarac.

'Prokleto smo se upoznale. Kako to misliš da ne znaš je li imao djevojku? Upoznale smo se. Iscijedio si moju ruku. Još uvijek sam crna i plava', rekla je manekenka otkrivši da joj je Lopez prejako stisnula ruku prilikom upoznavanja te naglasivši kako je ostala razočarana pjevačicom koja joj je nekoć bila idol.

U siječnju 2015. Lopez i Ryan Guzman navodno su uočeni kako se ljube na afterpartyju povodom dodjele Zlatnih globusa, a jedan od izvora tvrdio je i da su zabavu napustili zajedno. Međutim, bivša djevojka glumca sada je otkrila da je sve to bio dio plana koji je trebao stvoriti interes za film.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA