SMRKNUTI SUMRAK

Najpoznatiji vampir skoro dobio otkaz jer je bio preozbiljan

30.07.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Slavna zvijezda serijala 'Sumrak' Robert Pattinson u emisiji Howarda Sterna priznao je kako je skoro ostao bez posla zbog toga što se nije dovoljno smiješio

Iako većina onih koji uopće razmišlja o takvim stvarima sigurno tinejdžerske vampire zamišlja kao nadurene darkere, glumac Robert Pattinson skoro je ostao bez posla jer se nije dovoljno smiješio.

'Ako ste u vezi s nekime, jedan od načina kako postići jaču strast je ozbiljnost bez puno priče i dodira. Tako tinejdžerske veze izgledaju. No, svi su htjeli sreću i zabavu. To je ono što ljudi žele', 31-godišnji Robert Pattinson komentirao je svoje tumačenje lika Edwarda Cullena i zašto se sukobio s producentima.

Kako bi mu objasnili da nije u pravu, producenti su Pattinsonu poslali knjige u kojima su sva mjesta gdje se lik smiješi ili smije bila podcrtana. On im je knjige vratio s podcrtanim rečenicama u kojima je Cullen ozbiljan.

Na kraju se cijela priča završila tako da je Pattinsonu njegov agent objasnio da će dobiti otkaz ako se ne počne smiješiti. Kompromis je očito bio postignut – franšiza je zaradila više od tri milijarde dolara, a tinejdžeri širom svijeta dobili su pet filmova.

Autor: YouTube