spojila ih djeca

Najljepša glumica ponovo ljubi: Hoće li zbog njega navući bijes kolegice?

21.06.2017 u 12:23

Bionic
Reading

Nakon propale veze s glumcem Seanom Pennom, Charlize Theron ponovno ljubi. Ovoga puta radi se o zgodnom kanadskom manekenu, koji je svojedobno bio u vezi s Halle Berry s kojom ima i dijete

Američki paparazzi ulovili su nedavno lijepu glumicu Charlize Theron u vrlo prisnom zagrljaju s četiri godine mlađim Gabrielom Aubryjem pa se sada nagađa da su već neko vrijeme u tajnoj vezi.

Gabriel je javnosti poznatiji zbog dugogodišnje veze s poznatom glumicom Halle Berry, a sada izgleda uživa u novoj ljubavi s njezinom kolegicom. Osim toga, ranije je kratko hodao i s reality zvijezdom Kim Kardashian.

  • +2
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Novi par navodno se upoznao u školi koju im pohađaju djeca, a zbližili su ih dječji događaji na kojima su se često sretali. Charlize ima dvoje posvojene djece, djevojčicu Augustu koju je posvojila 2015. te sina Jacksona kojeg je posvojila još 2012. u Južnoafričkoj Republici, gdje je i sama rođena. Gabriel pak ima devetogodišnju kćer Nahlu koju je dobio iz veze s Berry.

  • +6
Gabriel Aubry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Oni su zaista zaljubljeni. Još uvijek je rano pa žele zadržati to za sebe, ali jako su povezani i očito jako privlače jedno drugo', rekao je izvor blizak paru za jedan američki tabloid.

Čini se da je 44-godišnja glumica i model, nakon mnogo ljubavnih brodoloma, sada zaista zaljubljena i sretna.