O BIVŠIMA SVE NAJBOLJE

Na sud stiže i Winona Ryder i to kao ključni svjedok Johnnyju Deppu

13.07.2020 u 11:00

Bionic
Reading

Ovog tjedna na britanskom sudu očekuje se i svjedočenje holivudske glumice Winone Ryder, koja bi trebala stati u obranu Johnnyja Deppa uz tvrdnju kako u vrijeme njihove ljubavne veze prema njoj nikada nije bio nasilan

Holivudska glumica zbog suđenja ipak neće stići u Veliku Britaniju, već će se kao svjedok na Visokom sudu u Londonu javiti putem video linka i to kao svjedok u sudskoj parnici svog bivšeg dečka, glumca Johnnyja Deppa. Sudsku parnicu Depp je pokrenuo protiv novina The Sun, koje su u tekstu iz 2018. godine nazvali ga 'zlostavljač žena', što on odlučno negira.

48-godišnja Winona Ryder o svom bivšem dečkom, 57-godišnjoj zvijezdi 'Pirata s Kariba', trebala bi, navodno, reći kako je on 'nevjerojatno pažljiv muškarac', a to nije stav i njegove bivše supruge Amber Heard koja ga je optužila za zlostavljanje tijekom njihove turbulentne veze.

Upravo ona idući bi vikend trebala bi biti ključni svjedok obrane, a zanimljivo je kako su odvjetnici The Suna svim silama pokušali zaustaviti svjedočenje upravo Winone Ryder, kao i Vanesse Paradis, s kojom Depp ima dvoje djece.

Johnny Depp i Winona Ryder zajedno su glumili u filmskom hitu iz 1990. 'Edward Škaroruki', te su bili jedan od najpopularnijih holivudskih parova početkom 90-ih.