AURORA RAMAZZOTTI

Na pješčanoj plaži privlačila je poglede mnogih, no tek rijetki su u vitkoj brineti prepoznali kćer Erosa Ramazzottija

10.08.2021 u 09:56

Bionic
Reading

I ovo je ljeto kći talijanskog kantautora i velikog zavodnika Erosa Ramazzottija, Aurora Ramazzotti, na radost brojnih paparazza odlučila provesti s dečkom na grčkom otoku Mikonosu, gdje je čest gost.

Ona je jedina kći Michelle Hunziker i Erosa Ramazzottija, što za danas 24-godišnju Auroru Ramazzotti i nije uvijek bilo lako. Teret poznatog prezimena i odrastanje uz slavne roditelje, za nju nisu bili niti najmanje lagani, a kako je nedavno otkrila u intervjuu za Vanity Fair, trebalo joj je dugo da prihvati samo sebe takvu kakva je.

Danas je uspjela u tome da nije samo 'njihova kći', već je i sama poznata kao televizijska voditeljica i influencerica, budući da je na Instagramu prati više od 2,2 milijuna ljudi. Tamo je otkrila i da je od oca, talijanskog kantautora, naslijedila glazbene gene.

Paparazzi su je i ovog ljeta snimili na grčkom Mikonosu, kojem se rado vraća gotovo svake godine, a tamo je, kao i posljednje četiri godine, odmor provela sa svojim dečkom Goffredom Cerzom. Par se upoznao 2017. godine u Londonu i od tada su nerazdvojni.

  • +7
Aurora Ramazzotti s dečkom na Mikonosu Izvor: Profimedia / Autor: LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako su u početku svoju vezu skrivali od javnosti, ubrzo su shvatili da nemaju što skrivati, pa je tako par viđen kako izmjenjuje nježnosti na plaži te kasnije u jednom kafiću. Danas nemaju nikakvih problema ni zadrške kada je riječ o poljupcima u javnosti.