zna se opustiti

Mozak na pašu: Marko Tolja pokazao jedinu rekreaciju koju priznaje

05.03.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Mnogi su tijekom aktualne pandemije i lockdowna otkrili blagodati planine i šume. Riječki glazbenik Marko Tolja, kojeg smo prošle godine gledali kao člana žirija u HTV-ovom showu 'Zvijezde pjevaju', veliki je ljubitelj boravka u prirodi što nerijetko obznanjuje sa svojim fotografijama

'Mir, tišina... samo ja, potok i cvrkut ptica! Jedina rekreacija koju priznajem', opisao je Marko Tolja te u hashtagovima naglasio 'mozak na pašu' i 'planinarnje'. Kako živim u Podsljemenskoj zoni dosta vremena provodi u prirodi pa, rekao je nedavno, nema osjećaj da živi u tako ubrzanom gradu. Voli se i šetati po centru jer smatra da ima jako šarmantnih parkova i trgova.

Zadnji plaćeni nastup imao je u veljači prošle godine pa nerijetko na Instagramu podijeli s pratiteljima koliko mu nedostaju koncerti i druženje sa štovateljima njegove glazbe. Kako je svojedobno ispričao, publika ga 'inspirira i odvede u neke sfere za koje nije ni znao'. Priznao je da se ne bavi glazbom da bi se bavio arhitekturom i dizajnom. Koliko je vješt u tome također voli podijeliti s fanovima.

Prije godinu i pol dana in i supruga Ana preuređivali su stan i radili sve novo od poda do stropa. I tu si je stvarno dao oduška i napravio stan kakav su uvijek htjeli. Prije nekoliko dana je pokazao kako je uredio sobu za svog nasljednika Mara.

  • +6
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL