ljepotice se udale

Miss Argentine i Miss Portorika okrunile svoju vezu brakom

02.11.2022 u 10:50

Bionic
Reading

Iako su svoju vezu dugo držale u tajnosti, Mariana Varela i Fabiola Valentin objavile su fotografiju koja potvrđuje njihovu ljubav okrunjenu brakom

Miss Argentine Mariana Varela i Miss Portorika Fabiola Valentin u romantičnoj su vezi već nekoliko godina, iako su to držale dalje od očiju javnosti. Dvije ljepotice, odnosno najljepše djevojke u svojim državama, odlučile su se za korak više – vjenčale su se 28. listopada, a objavu s vjenčanja podijelile su na Instagramu.

U objavi se nalazi kratak video složen od nekoliko videa i fotografija koje prikazuju zajedničke trenutke. Pokazale su i vjenčano prstenje zlatne boje i u prigodnom obliku zlatnih kruna.

Upoznale su se na međunarodnom izboru ljepote Miss Grand International 2020, na kojem je Fabiola predstavljala Portoriko, a Mariana zauzela mjesto u top 10 na izboru za Miss Grand International.

Ljepotice sada često objavljuju zajedničke fotografije s druženja i ljetovanja, a Mariana je nedavno objavila i video sa zaruka. Djevojke su se zaručile u intimnom romantičnom okruženju koje su ukrasile balonima, od kojih na jednom piše 'Marry me' (Udaj se za mene), te svijećama i laticama.

  • +9
Miss Argentine i Miss Portorika Izvor: Profimedia / Autor: Miss Universe Organization / Zuma Press / Profimedia