TV EYE

Miran Kurspahić upravo je sa svojim bandom objavio novi album i spot

04.04.2023 u 23:03

Bionic
Reading

Bend je nastao u proljeće 2019. godine kao svojevrsna rekreacija nekolicine dječaka u zrelim godinama, no ubrzo se prometnuo u nešto ozbiljniji autorski bend

Uzgajani u garaži, premda različitih afiniteta, pronašli su zajedničku strast prema čvrstom r’n’r zvuku i na njemu odlučili graditi svoj glazbeni put. Od onda, uz nekoliko izmjena u ritam sekciji, inicijalni trio sačinjen od pjevača i dvojice gitarista, složio je 13-ak autorskih pjesama, koje je uz par pomno odabranih obrada žustro i s veseljem publici predstavljao na koncertima diljem Hrvatske.

Izvedbe uživo su ono što i odlikuje bend, a Zagrebačka publika je u više navrata imala prilike doživjeti TV EYE svetkovine, gdje su intenzivnim, glasnim i energičnim nastupima širili svoje r’n’r evanđelje na radost svih okupljenih i šire. To je prepoznala i Mast produkcija, koja ih je prigrlila pod svoje okrilje, za koju je i pripremljeno ovo izdanje.

Album 'Kick it out' je svojevrsni presjek tog proteklog perioda, te kroz 11 pjesama snimljenih u tri različita studija, s tri različita producenta obuhvaća rad benda, njihov prepoznatljivi zvuk i autorski rukopis, čineći ga napokon dostupnim i širem slušateljstvu', kaže vođa, pjevač i idejni guru benda naš poznati redatelj i glumac Miran Kurspahić. Drugim singlom i spotom s albuma 'Don't let it go' prate izlazak svog albuma prvijenca.