kao djevojčica

Mila Horvat stala pred ogledalo i snimila golišavi selfie, a njezino vitko tijelo je senzacija

07.11.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Da su godine samo broj, a zdrav i razigran duh najbitniji čimbenici sreće i dobrog izgleda, dobro zna bivša HRT-ova sportska novinarka Mila Horvat koja je fotografijom na Instagramu pokazala da ima vitku i zavidnu liniju

Sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat zadnjih tjedana dijeli zanimljive trenutke iz života na osobnom Instagram profilu. Nedavno je objavila fotografiju s plaže u heklanom jednodijelom kupaćem, a sada je otišla korak dalje i podijelila razigrani selfie u dvodijelnom kupaćem kostimu.

Popularna 41-godišnja voditeljica pokazala je svoju vitku ženstvenu liniju i isklesan trbuh, ali i lijepo definirane ruke. Zgodno tijelo na kojem bi joj mnoge djevojke pozavidjele rezultat je zdravog duha, ali zasigurno i pravilne tjelovježbe, jer Mila redovito vježba.

U opis fotografije Mila je napisala: 'Zdrav duh u zdravom tijelu'.

Milin hrabri duh i pozitivne misli svakako su bile bitan faktor u povratku i čuvanju zdravlja jer je voditeljica prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice.

U oči je upala i razigrana dječja frizura – kečke, koje potvrđuju da se Mila Horvat dobro zabavlja u Katru, gdje je otputovala nedavno nakon ispadanja iz popularne emisije 'Zvijezde pjevaju'.

efektno izdanje

[FOTO] Privukla pažnju stasom i glasom: Mila Horvat zapjevala u haljini koja laska njezinoj figuri

Pogledaj galeriju