BOLNO RAZDOBLJE

Mia Franić nakon razvoda napravila konačan rez i obrisala sve zajedničke uspomene

11.09.2018 u 10:08

Bionic
Reading

Krajem kolovoza rastali su se nekadašnji olimpijac u taekwondou Dragan Jurilj i mlada manekenka Mia Franić, i to nakon samo godinu dana braka. Od tada se nisu oglasili u medijima, ali Mia ne krije da ovo razdoblje nije nimalo lako za nju

'Obavještavamo vas da smo se prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje, razveli. Razlozi našeg razvoda su osobne prirode i o njima ne želimo javno govoriti, a nadamo se da ćete za to imati razumijevanja', kazala je prije nekoliko tjedana Mia Jurilj, sada već bivša supruga Dragana Jurilja.

  • +4
Mia i Dragan Jurilj Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Elhamili Mostapha

Brzo nakon toga vratila je na društvenim mrežama svoje prezime Franić i od tada je aktivnija no ikada. Kraj ljeta mlada studentica i manekenka provela je u izlascima s prijateljicama, a onda je napravila konačan rez.

Odlučila je obrisati sve uspomene iz prošlosti i s Instagrama maknula fotografije s Draganom, a ispod posljednje solo fotke objavila je stihove Lane Del Rey iz pjesme 'Summertime Sadness': 'Poljubi me snažno prije nego odeš...'

Osim noćnim izlascima, atraktivna Splićanka slobodno je vrijeme kratila odmorom na luksuznim brodovima ili pak dnevnim zabavama na otvorenom u oskudnim bikinijima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Summer vibes 🧡☀️

Objavu dijeli Mia Franić (@miss.mia.franic)