NOVO PUTOVANJE

Zaljubljeni Dragan Jurilj ponovno iznenadio svoju mlađahnu suprugu

24.04.2018 u 12:21

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana bračni par Jurilj proslavio je prvu godišnjicu braka, a sada je došlo vrijeme za novu važnu proslavu zbog koje su Mia i Dragan otputovali čak do Beča

Nakon što su prvu godišnjicu braka proslavili u Zadru gdje su u luksuznom hotelu odmarali nekoliko dana, Mia Franić i Dragan Jurilj uputili su se u Beč kako bi ponovno obilježili jedan važan dan.

Naime, bivša manekenka proslavila je 24. rođendan, a voljeni suprug pobrinuo se da on bude najbolji do sada. Poduzetnik i nekadašnji olimpijac taekwondoa odveo je slavljenicu u Beč gdje joj je priredio nekoliko iznenađenja.

My B-day... Bez make-upa 🌸 #nomakeup #closeup #withoutmakeup #bezsminke

Objavu dijeli Mia (@mrs.mia.jurilj)

Prvo ju je na doručku dočekao buket omiljenog cvijeća - kala i ljiljana, a navečer su se uputili u elitni restoran s pogledom na cijeli grad i romantičnom večerom obilježili njezin rođendan.

Atraktivna Splićanka za ovu je prigodu odjenula elegantni stajling. Opredijelila se za satensku crnu haljinu, mrežaste čarape, a dozu glamura dali su poseban šešir s mrežicom, kakve smo navikli vidjeti u starim holivudskim filmovima te briljantne naušnice.

Supružnici ne skrivaju koliko vole putovati i uživati u otkrivanju novih destinacija i kultura, pa su tako prošle godine u ovo vrijeme uživali u Istanbulu, a sudbonosno 'da' izrekli su u Maroku.

My fav pic of us

Objavu dijeli Mia (@mrs.mia.jurilj)

'Maroko je multietnička zemlja prijateljska za zapadne turiste s bogatom kulturnom tradicijom i iznimno ugodnom klimom udaljena samo tri sata leta od nas, zbog čega često volim i dolaziti ovdje. Obišao sam cijelu tu zemlju od Tangierea, Fesa, Rabata, Casablance i Marakeša pa preko Atlasa do Oarzazate i Sahare. Upoznao sam kulturu Maroka, njihove običaje i stekao ovdje i prijatelje. Mia je također ljubiteljica egzotičnih destinacija, tako da smo se brzo složili da je Maroko idealna lokacija za taj naš svečani dan', ispričao je tik nakon vjenčanja za tportal Dragan Jurilj.

Vjenčanje Dragana Jurilja i Mije Franić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Elhamili Mostapha