bolni gubitak

Matija Vuica teško se miri s odlaskom svoje životne ljubavi Jurice Popovića

21.01.2024 u 11:28

Bionic
Reading

Od kad je iznenada u 66. godini života preminuo njen životni partner, glazbenik Jurica Popović, dizajnerica Matija Vuica teško se miri s tim velikim gubitkom. Svom voljenom Jurici posvetila je još jednu objavu na Instagramu

Na samo kraju 2023. godine napustio nas je glazbenik Jurica Popović, a njegova smrt u 66. godini mnoge je zatekla i rastužila. A s odlaskom glazbenika najteže se miri njegova životna partnerica Matija Vuica.

Naime, Matija Vuica i Jurica Popović proveli su zajedno više od četiri desetljeća, ispreplevši privatno i poslovno od samih početaka. Iako nikada nisu stali pred oltar, Matija i Jurica bili su jedan od najskladnijih parova na domaćoj glazbenoj sceni i slovili su kao jedan od omiljenih parova.

Od posljednjeg oproštaja od Jurice, Matija na svom Instagram profilu često objavljuje njegove spotove popraćene porukama koje baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovog puta je na svom Instagram Storyju objavila spot za pjesmu 'Pjesmo, ljubavi moja'.

Podsjetimo, skladatelj, tekstopisac, aranžer i producent, koji je 2022. godine obilježio 40 godina stvaralaštva, preminuo je 28. prosinca prošle godine i ostavio glazbenu scenu, ali i voljenu Matiju u šoku i suzama.

  • +3
Matija Vuica i Jurica Popović Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric