OVOGA VIKENDA

Mate Rimac i supruga Katarina spremaju crkveno vjenčanja, a mladenka je za svadbeno veselje odabrala zanimljive glazbene goste

23.07.2021 u 17:03

Bionic
Reading

Hrvatski inovator Mate Rimac i njegova supruga Katarina Lovrić upoznali su se u Rimčevom rodnom Livnu, a u mjestu iz kojega oboje vuku obiteljske korijene vjenčat će se i crkveno ovoga vikenda

Kako doznaje Gloria, par je za temu vjenčanja odabrao prirodu pa će i staklenu dvoranu u kojoj će se nakon crkvenog obreda vjenčanja održati slavlje okruživati oko 150 bala sijena.

Katarina je po vjenčanicu za svoje drugo vjenčanje navodno putovala u Milano, gdje je pronašla baš ono što je tražila, a i goste će na svadbi zabavljati glazbenici baš po njenom ukusu – Bajaga i Zabranjeno pušenje.

O detaljima njihovog prvog, tajnog vjenčanja održanog 6. svibnja u splitskoj Vili Dalmacija, Katarina je govorila za Gloriu.

  • +2
Mate Rimac i Katarina Lovrić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Postavljam si pitanje mogu li to uopće nazvati svadbom? Bez prvog plesa, prstenja, bacanja buketa, hlače umjesto haljine, obred u četvrtak, bez janjetine... Šalim se. Bilo je baš po našem guštu, kako smo i zamislili', rekla je Katarina, koja je na vjenčanju nosila dizajn eNVy rooma.

Ni po čemu tradicionalno, intimno vjenčanje oduševilo je malobrojne uzvanike koji su prisustvovali tom privatnom činu, a zasigurno će oduševljeni biti i mnogobrojni uzvanici na svadbi u Čaiću, gdje će par ispoštovati sve običaje tradicionalnog vjenčanja.