NA CRVENOM TEPIHU

Malo je nedostajalo da Kirsten Dunst padne preko ogromnog kipa Oscara, njezina reakcija je sve

11.03.2024 u 12:17

Bionic
Reading

Dok je sa suprugom Jessejem Plemonsom pozirala fotografima na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele Oscara, glumici Kirsten Dunst dogodila se mala nezgoda. Ne gledajući gdje hoda, 'sudarila' se s ogromnom statutom zlatnog Oscara zbog čega je malo nedostajalo da pred svima i padne

U želji da što bolje odrade poziranje pred okupljenim fotografima, mnoge slavne osobe tijekom hodanja po crvenom tepihu na Oscarima suoče se sa sitnim problemima. Ove godine svi pričaju o dva događaja.

U prvom je glavnu ulogu imala YouTuberica Liza Koshy, koja je pala na pod hodajući u previsokim petama, a 'zvijezda' drugog je glumica Kirsten Dunst koja se zaletila u ogromnu statuu Oscara, pokušavajući pozirati fotografima.

Kirsten Dunst nezgoda na Oscarima Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Za nju postoji i više nego dobro opravdanje, budući da Kirsten nije mogla sakriti nervozu, budući da se i sama našla među nominiranima i to za najbolju žensku sporednu ulogu. Iako kipić nije osvojila, o njoj se pričalo.

Na crveni tepih 41-godišnja Kirsten Dunst stigla je sa suprugom Jessejem Plemonsom i dobro raspoložena krenula pozirati. No, hodajući u nekim trenucima unatrag s raznim okretima očito je izgubila osjećaj za prostor. Fokusirana na to da što bolje ispozira Kirsten nije primijetila golemi zlatni kip ispred sebe, zbog čega se s istim sudarila.

VEČER GLAMURA

Holivudske dame u punom sjaju: Sve haljine s oskarovskog crvenog tepiha

Pogledaj galeriju

Srećom po nju, uz nju je bio njezin suprug Jesse Plemons koji joj je uz smijeh pružio ruku i pomogao joj da ne izgubi ravnotežu do kraja.

Zbog svoje reakcije Kirsten Dunst još je jednom osvojila milijune diljem svijeta