na instagramu

Nakon Goslingovog sjajnog nastupa oglasila se i Eva Mendes pa ga potjerala kući

11.03.2024 u 08:53

Bionic
Reading

Popularni glumac Ryan Gosling bio je nominiran u kategoriji najbolje originalne pjesme, a 'I'm Just Ken' izveo je i pred punim Dolby Theatreom, u kojem, očekivano i prema davnom obećanju, nije sjedila njegova partnerica Eva Mendes

Pjesma 'I'm Just Ken', uz hitove 'What Was I Made For' te 'Dance The Night', obilježila je ljeto i euforiju oko filma 'Barbie', a jučer ju je Ryan Gosling još jedanput zapjevao i zaludio publiku koja ga je nagradila ogromnim pljeskom te tako podržala ružičasti 'Kenergy'. Uz publiku, u izvedbi je uživala Eva Mendes!

Gosling je na pozornicu stao u ružičastom odijelu te zapjevao uz voljene kolegice Margot Robbie i Gretu Gerwig, koje je nebrojeno puta pohvalio zbog njihova rada na filmu. U euforiji nije zaboravio ni kolegicu Emmu Stone iz filma 'La La Land', a koja je pokazala da je jedna od najvećih Goslingovih obožavateljica zapjevavši uz njega.

(K)energičan i izuzetno zabavan nastup komentirala je i Eva Mendes, ali iz udobnosti svog doma.

'Odveo si Kena sve do Oscara, RG. Sad dođi kući, moramo smjestiti djecu u krevet', napisala je Mendes pozirajući u sakou u kojem je Gosling nastupio.

Nije se pridružila Goslingu na ovogodišnjoj ceremoniji jer su davno odlučili da na takve događaje neće dolaziti u paru, a uz glumca je bila starija sestra Mandi, koja ga je pratila i kada je bio nominiran za ulogu u filmu 'La La Land'.

Ryan Gosling na Oscarima pjeva 'I'm Just Ken' Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube