ima još godinu dana

Leonardo DiCaprio otkrio cilj koji želi postići prije 50. rođendana

21.11.2023 u 17:00

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana poznati holivudski glumac proslavio je 49. rođendan te iskoristio priliku da pripremi pravi party koji je okupio brojne poznate. DiCaprija još jedna godina dijeli do okruglog pedesetog rođendana, a otkrio je i svoj cilj za ovu posljednju godinu u četrdesetoj

Leonardo DiCaprio za godinu dana puni pedeset godina, a ne želi odustati od snova koje je sanjao u četrdesetima. Kako prenosi DailyMail, glumac je priznao da ima još jednu želju prije pedesetog rođendana, a tiče se njegove karijere!

'Znaš što? Samo još jedan film. Još jedan film', rekao je glumac zavidne karijere.

Filmovi poput 'Što muči Gilberta Grapea', 'Otok Shutter' i 'Vuk s Wall Streeta' obilježili su njegovu karijeru, svi ga znaju i kao šarmantnog mladića iz 'Titanika', a nagradu Oscar donijela mu je uloga u 'Povratniku'. Međutim čini se da je DiCaprio nezasitan te želi još jedan film.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Od posljednjeg filma koji je snimio očekuje se izuzetno puno, a ovo mu je već šesti projekt sa Scorseseom. U 'Ubojicama cvjetnog mjeseca' uz DiCaprija glume Mollie Burkhart te Robert De Niro, a sjajna glumačka postava prati stvarnu životnu priču Ernesta Burkharta, odgovornog za ubojstva niza rođaka svoje supruge Indijanke kao dio zavjere da naslijedi njihova unosna prava na bušenje nafte u Oklahomi 1920-ih.

  • +3
Leonardo DiCaprio Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Osim poslovnih planova, DiCaprio je konačno pronašao djevojku koja uspijeva zadržati njegovu pozornost.

Prije desetak dana na Beverly Hillsu održao je rođendansku zabavu, a među velikim zvijezdama bila je i Vittoria Ceretti. 25-godišnja manekenka posve je zaludila glumca, a izvori upućeni u atmosferu s rođendanske zabave otkrili su da se zaljubljeni par više ne skriva.

  • +5
Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti Izvor: Profimedia / Autor: YOLO / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA