uživa u odmoru

Leona Paraminski o majčinstvu i povratku u Hrvatsku

07.07.2022 u 10:46

Bionic
Reading

Naša glumica već osam godina živi u Santa Barbari, a domovinu posjećuje najmanje jednom na godinu. Sad je prvi put posjetila Hrvatsku s desetomjesečnom kćerkicom Liv. Trenutno su na relaciji Zagreb - Vrbovec, gdje živi njezin tata. Ovdje će se zadržati još nekoliko tjedana

Leona Paraminski je otkrila kako je sa svojom djevojčicom u Hrvatsku stigla sama, da je malena 'jedan let potpuno prespavala, a drugi se igrala' te da im se nekoliko tjedana kasnije pridružio im se i tata Tin Komljenović, inače doktor elektrotehnike i osnivač američke start-up tvrtke Nexus Photonics.

'Sad se bake i dede trgaju svi za nju i to je lijepo, i sad se uspijem i ja malo odmoriti. Ja inače nemam vremena tamo uopće a ovdje - ostavim ju mirna srca i obavim šta trebam. Sad su je skoro svi već vidjeli, jako je puno novih ljudi, puno smo mijenjali lokacija, svud išli, i navikla se. Kad se vrati u Santa Barbaru će bit Isuse bože kako je ovo dosadno. Idemo negdje', našalila se Leona u razgovoru za In Magazin Nove TV.

  • +2
Leona Paraminski Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Za majčinstvo je rekla da ga ne može to uopće riječima opisati. Kazala je da je to ljubav, ispunjenje i da bi 'sad odmah još jedno dijete'. Pričala je i o potpomognutoj oplodnji i rekla kako je 'puno hormona, oscilacija i da joj oplodnja nije bila trnovita bila oplodnja, ali da joj je bio težak oporavak nakon poroda.

O jaslicama ni ne pomišlja jer se za to u Santa Barbari treba 'iskeširati' gotovo 3 tisuće dolara te je objasnila da se u Americi sve više ljudi se odlučuje imati manje djece. Karijeru je, kaže stavila na 'hold' i sada uživa sa svojom kćeri s svaki trenutak. Kad je riječ o glumi, Leona kaže da se ondje 'na prste jedne ruke ne mogu nabrojati, kvalitetni projekti za ljude 'poput nje u Americi, njezinih godina, izgleda i njezinih krojena'.

Otkrila je da ona i suprug sve glasnije razmišljaju i o povratku u Hrvatsku ili barem bliže Hrvatskoj te da će se vratiti za dvije, tri godine, puno prije nego što su mislili.