IMA SVE ŠTO JE ŽELJELA

Leona Paraminski preslatkom obiteljskom fotografijom obilježila desetu godišnjicu braka

10.05.2022 u 11:18

Bionic
Reading

Za našu glumicu s američkom adresom danas je posebno sretan dan. Leona Paraminski slavi desetu godišnjicu braka sa znanstvenim istraživačem Tinom Komljenovićem. Kruna njihove ljubavi dogodila se početkom rujna prošle godine, kada su dobili kćerkicu, pa sada slave u troje, baš onako kako su dugo priželjkivali

Preslatkom obiteljskom fotografijom, na kojoj poziraju opušteni i nasmijani, Leona Paraminski obilježila je na društvenim mrežama desetu godišnjicu braka s Tinom Komljenovićem. Dok je u naručju držala kćerkicu Liv, koju su ona i suprugu godinama priželjkivali, Leona je zaista blistala te još jednom pokazala da pored sebe ima sve što joj je potrebno.

Okruglu godišnjicu supružnici provode vrlo neopterećeno, u hoodicama i sa sunčanim naočalama, te pod vedrim nebom u Kaliforniji u kojoj već godinama žive i rade.

Prije deset godina Leona i njezin dragi, inženjer elektrotehnike, vjenčali su se na intimnoj ceremoniji na karipskom otoku Santa Lucia. Uz mladence, na vjenčanju je bilo samo dvoje svjedoka. Čak ni kiša koja je tada padala nije omela veselje zaljubljenog para. Prema staroj karipskoj legendi, kiša na vjenčanju označava dug i sretan brak, a za sada to oni i dokazuju. Leona se udala u haljini od čipke Borisa Pavlina, a na nogama je imala satenske cipele koje je kupila u Parizu.

Naša glumica 2014. je okrenula novu stranicu te spakirala kofere i sa suprugom se preselila u Santa Barbaru. Danas tvrdi da joj je to bila najbolja životna odluka.

Novo poglavlje za lijepu je Leonu počelo i prošle godine u rujnu, kada je u naručje, nakon mnogo godina priželjkivanja, primila svoju kćer Liv. Inače, 42-godišnja Zagrepčanka otvoreno je govorila o svom iskustvu umjetne oplodnje, kojoj se podvrgnula u zagrebačkoj Poliklinici IVF dr. Velimira Šimunića.

  • +2
Leona Paraminski Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL