U RADNOM RASPOLOŽENJU

Lady Gaga prvi put u javnosti nakon glasina o razaranju veze Bradleyja Coopera i Irine Shayk

24.06.2019 u 22:15

Bionic
Reading

Nakon što je svijetom odjeknula vijest o prekidu četverogodišnje veze holivudskog glumca i redatelja Bradleyja Coopera s ruskom ljepoticom Irinom Shayk, mediji ne prestaju nagađati da je njihovom bračnom brodolomu kumovala Bradleyjeva partnerica iz oskarom nagrađenog filma 'Zvijezda je rođena' - Lady Gaga

Iako su tijekom snimanja filmskog hita 'Zvijezda je rođena' Lady Gaga i Bradley Cooper razvili poseban odnos i poprilično se zbližili, slavna pop zvijezda se nakon saznanja o prekidu veze između Coopera i Irine Shayk trudi držati podalje od glumca.

Prema pisanju portala US Weekly pjevačica 'se osjeća krivom' zbog Bradleyjeva i Irinina prekida koji se dogodio nedugo nakon svakodnevnih medijskih napisa o tome kako između pjevačice i glumca postoji obostrana kemija.

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema ranijim pisanjima 33-godišnja pjevačica se navodno umiješala u odnos između Irine i Bradleyja, a mediji su i pisali o tome kako mu je nakon prekida bila rame za plakanje, no pjevačica je sve napise demantirala, a sada je, shvativši ozbiljnost situacije, navodno odlučila prekinuti kontakt s holivudskim zavodnikom.

Ulje na vatru ovih je dana dodatno dodala škotska radijska voditeljica Edith Bowman u eteru izjavivši kako će Lady Gaga na novom izdanju festivala Glastonbury odraditi tajni nastup u društvu Bradleyja Coopera.

Organizatori jednog od najpoznatijih glazbenih festivala izjavu radijske voditeljice u potpunosti su negirali, a 33- godišnja Lady Gaga dramu je odlučila ostaviti iza sebe došavši na glazbenu probu u poznato njujorško kazalište Apollo.

Uvijek posebno odjevena, oskarom nagrađena pjevačica i glumica Lady Gaga dežurnim paparazzo fotografima ovoga je puta servirala izdanje u rokerskoj maniri. Uz uske crne tajice i mrežasti grudnjak, Gaga je prošetala do kazališta u bajkerskoj jakni i čizmama sa zakovicama, dok je lice prekrila tamnim sunčanim naočalama.

  • +4
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia