NIJE ŽELJELA RISKIRATI

Lady Gaga napokon progovorila o bivšem zaručniku Christianu Carinu

05.06.2019 u 10:01

Bionic
Reading

U proteklih godinu dana, moglo bi se reći, njezina je karijera na vrhuncu, a kao kruna svega stigao je i prestižni Oscar, no iako joj na poslovnom planu ide odlično, u privatnom životu i nema toliko sreće. Prekinula je zaruke sa Christianom Carinom te je o tome progovorila tek mjesecima kasnije

Nakon što su ona i Bradley Cooper filmom 'Zvijezda je rođena' postigli neviđeni uspjeh, te su potom krenula nagađanja i o tome da su ljubavnu priču s velikih ekrana prenijeli i u privatni život, Lady Gaga raskinula je zaruke sa Christianom Carinom.

  • +10
Lady Gaga i Christian Carino Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Da je među njima gotovo doznalo se kada je pjevačica i glumica stigla na dodjelu nagrada Grammy bez blještećeg zaručničkog prstena, a potom je sve potvrdio i njezin glasnogovornik, koji je rekao:

'Jednostavno nije išlo. Veze se prekidaju, nema tu neke velike drame.'

Iako se tada naveliko šuškalo da je Christian Carino postao izuzetno ljubomoran na svoju zaručnicu, osobito njezino sve češće druženje s glumcem Jeremyjem Rennerom, Lady Gaga na tu se temu nije oglasila...sve do sada.

Kako donosi američki Us Weekly, o prekidu se oglasila tek jednom rečenicom, prije negoli je otpjevala svoju hit 'Someone to Watch Over Me'. 33-godišnja pjevačica u najavi je rekla:

'Posljednji put kada sam pjevala ovu pjesmu, na ruci sam imala prsten, stoga će ovoga puta sve biti drugačije.' Navodno je jedan od razloga njihovog prekida, prema dobro upućenim izvorima, bio i taj što nije željela riskirati i zbog muškarca ugroziti i više nego uspješnu karijeru.