NA KONCERTU BEYONCE

Kylie Jenner i Timothee Chalamet potvrdili svoju vezu i to pred prepunim stadionom

06.09.2023 u 08:47

Kylie Jenner i Timothee Chalamet

Izvor: Profimedia / Autor: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Ono o čemu se već mjesecima šuška sada je napokon i potvrđeno - jedna od najpoznatijih reality zvijezda i influencerica Kylie Jenner i holivudski glumac Timothee Chalamet stigli su zajedno na rođendanski koncert Beyonce u Los Angelesu, gdje se u VIP dijelu nisu ustručavali izmjenjivati poljupce

Rođendanski koncert planetarno popularne Beyonce Knowles, koji je održala na stadionu SoFi u Los Angelesu, nisu propustile ni brojne svjetske zvijezde. A osim princa Harryja i Meghan Markle, koja se na koncertu odlično zabavila, ovaj spektakl nije propustila ni zvjezdana ekipa influencerica.

Bio je tu bračni par Hailey i Justin Bieber, ali i sestre Jenner, Kendall i Kylie. Upravo je Kylie Jenner postala glavna vijest nakon koncerta i to u trenutku kada su u javnost procurile snimke i fotografije na kojima je postalo jasno da njezina veza s holivudskim glumcem Timotheejem Chalametom nije samo glasina.

Naime, u travnju ove godine počelo se šuškati da su Kylie Jenner i Chalamet u vezi, no službene potvrde nije bilo, kao ni zajedničkih fotografija koje bi mogle ići toj priči u prilog.

No, nakon Beyonceinog koncerta, gdje su se zabavljali u VIP loži, sve je jasno. Kylie i Chalamet ponašali su se kao da su sami na svijetu, ne mareći za poglede kao ni za fotoaparate. Sve je usnimio reporter Chris Gardner i to objavio na društvenoj platformi X, odnosno bivšem Twitteru.

NADREALNA MODA

Može li luđe od ovoga? Kylie Jenner i Doja Cat ukrale show na reviji brenda Schiaparelli

Pogledaj galeriju

'Upišite ovaj datum u svoje kalendare. 4. rujna više nećemo pamtiti samo kao rođendan Beyonce Knowles, nego i po debitantskom izlasku u javnost Kylie Jenner i Timotheeja Chalameta. Gdje ima dima, očito ima i vatre...'