TEŽAK ZADATAK

Kris Jenner pokušala je kopirati neponovljivu Jackie Kennedy. Što kažete, je li joj uspjelo?

03.05.2022 u 15:37

Bionic
Reading

Glava obitelji Kardashian Jenner, majka reality sestara Kris Jenner za svoj je dolazak na Met Galu odabrala vrlo jednostavan kroj haljine, a zbog nekih detalja fanovi su uvjereni da je pokušala ‘skinuti’ neponovljivu modnu ikonu Jackie Kennedy

Najpoznatija reality majka Kris Jenner sinoć se poput stotine drugih važnih odabranika zabavljala na Met Gali u New Yorku. Stigla je u elegantnoj blijedožutoj haljini s potpisom Oscar de la Renta koju je upotpunila nakitom Lorraine Schwartz.

Zbog vrlo jednostavnog, a tako profinjenog kroja haljine te frizure koju je stilizirala u kratki bob s vrhovima prema van te šiškama, nije bilo teško pogoditi koga je 66-godišnja Kris pokušala utjeloviti na balu godine, čija je ovogodišnja tema zlatno doba New Yorka.

  • +2
Kris Jenner Izvor: Profimedia / Autor: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Tviteraši su brzo ustanovili kako joj transformacija nije loše prošla, ali da je jednostavno pogriješila razdoblje koje je trebala predstaviti.

Dobro je poznato da je John F. Kennedy predsjednikom SAD-a postao 1961. godine, a mandat je obnašao do 1963. kada je ubijen u atentatu. Njegova supruga Jackie Kennedy, u narodu popularno nazivana Jackie O. brzo je postala omiljena modna i beauty ikona te uzor svim ženama diljem svijeta.

Haljinu koju je Jenner pokušala iskopirati, Jackie je nosila u Bijeloj kući 1961. prilikom jedne državničke službene večere.