NISU USPJELI

Kraj ljubavi: Gerard Butler nakon šest godina prekinuo je sa samozatajnom Morgan Brown

20.08.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Izgleda da je kod slavnog holivudskog šarmera Gerarda Butlera krizna godina u vezi došla malo ranije nego kod ostalih. Za njega se šesta pokazala pogubnom. Zgodni Škot prekinuo je dugogodišnju romansu sa samozatajnom Morgan Brown

Glumac Gerard Butler i agentica nekretninama Morgan Brown prohodali su 2014. godine, ali od početka su svoju ljubav držali dosta rezervirano pred očima javnosti. Nisu puno govorili o sebi, romansi i planovima za budućnost.

Onda su se polovicom 2016. njihovi putevi kratko razišli. Nakon što su nekoliko mjeseci proveli razdvojeno, zgodna brineta i stasiti glumac shvatili su da ne mogu jedan bez drugoga. Viđeni su na zajedničkom odmoru u Meksiku.

No, kod ovog je slavnog para izgleda vrijedila ona da kada nešto jednom pukne, nema popravka. Magazin People navodi da su prekinuli svoju šestogodišnju romasu te krenuli odvojenim putevima.

Razlog prekida još uvijek nije poznat, a par je posljednji puta viđen u javnosti početkom mjeseca kada su bezbrižno razmjenjivali poljupce u baru na plaži u Malibuu.

Iako rijetko, Brown je svom slavnom partneru ponekad pravila društvo na crvenom tepihu. Kao pratnja je stigla na promociju filma 'Angel Has Fallen’ u kolovozu prošle godine, a dotjerana je stigla i na zabavu povodom Oscara u veljači ove godine.

Gerard Butler i Morgan Brown Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao jedan od razloga prekida, nagađa se i Butlerova zaokupljenost poslom. Ranije je sam glumac u jednom intervjuu kazao kako nema kvalitetan privatni život zbog previše angažmana na kojima radi.

Međutim, isto tako u drugom je intervjuu istaknuo kako bi se volio skrasiti i zasnovati obitelj.