ZVIJEZDA FILMA '300'

Gerard Butler ne boji se koronavirusa: U Grčkoj ponosno prošetao s olimpijskom bakljom u ruci

14.03.2020 u 08:54

Bionic
Reading

Usprkos vladajućem strahu od pandemije koronavirusa, proslavljeni škotski glumac i zvijezda filma '300', Gerard Butler, stigao je u Grčku gdje je sudjelovao na tradicionalnoj ceremoniji nošenja olimpijske baklje

Plamen je u četvrtak upaljen u Olimpiji, a u petak je stigao u Spartu gdje je priliku da nosi baklju iskoristio 50- godišnji škotski glumac, Gerard Butler.

Najpoznatiji po ulozi u povijesnom filmu '300', u kojem predvodi 300 Spartanaca u borbi pritiv 300 tisuća Perzijanaca, Butler je najavljen kao velika zvijezda ceremonije kojom se tradicionalno najavljuje novo izdanje Olimpijskih igara, koje bi se ove godine trebale održati u Tokiju.

  • +5
Gerard Butler Izvor: Profimedia / Autor: Petros Nikolareas / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema izvještajima grčkih medija, javnosti se savjetovalo da ne prisustvuje događanju zbog strahova vezanih za pandemiju koronavirusa, ali velika gužva i dalje se stvorila oko škotskoga glumca koji je s olimpijskom bakljom i u prigodnom izdanju prolazio kroz grad u pratnji jakih mjera sigurnosti.

Olimpijski plamen u četvrtak će, bez prisustva publike, biti uručen olimpijskom odboru Tokija na stadionu Panathinaiko u Ateni.