NJEZINO ČETVRTO DIJETE

Kourtney Kardashian rodila sina, a ime je već poznato

04.11.2023 u 18:39

  • +4

Kourtney Kardashian Barker i Travis Barker

Izvor: Profimedia / Autor: Alessandro Bremec / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Najstarija iz klana Kardashian, Kourtney Kardashian Barker i bubnjar benda Blink-182 Travis Barker dobili su prvo zajedničko dijete

Par je vijest o trudnoći objavio u lipnju nakon što je Kardashian podigla natpis 'Travis I'm Pregnant' tijekom koncerta benda Blink-182. Vjenčali su se 2022., a otkrili su da će dobiti sina tijekom zabave otkrivanja spola djeteta u lipnju. Roker je potom progovorio o svom sinu u podcastu One Life One Chance with Toby Morse krajem prošlog mjeseca otkrivši da će nazvati Rocky Thirteen Barker te da beba stiže u prvom tjednu studenog.

Kourtney Kardashian ima sinove Reign Astona (8) i Masona Dasha (13) te kćer Penelope Scotland (11) s bivšim suprugom Scottom Disickom, dok je Barker je otac Landona (20), kćeri Alabame (17) i pokćerke Atiani De La Hoyi (24) s bivšom suprugom Shannom Moakler.

Tjednima prije nego što je nas svijet došlo njihov prvo zajedničko dijete, Kardashianka je hitno hospitalizirana  zbog operacije fetusa. 'Zauvijek ću biti zahvalna svojim nevjerojatnim doktorima što su spasili život našoj bebi. Vječno sam zahvalna svom suprugu koji je dojurio uz mene s turneje kako bi bio sa mnom u bolnici i brinuo se za mene, moja stijena. I mojoj mami, hvala ti što si me držala za ruku kroz ovo. Kao netko tko je imao tri stvarno lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna na strah od hitne operacije fetusa. Mislim da nitko tko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može razumjeti taj osjećaj straha. Imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema mamama koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne', objavila je nakon operacije Kourtney Kardashian.