dječja posla

Andrea Bocelli konačno progovorio o drami s Kardashiankama

08.07.2023 u 10:03

Bionic
Reading

Američka obitelj Kardashian gotovo svaki tjedan ima neku novu dramu, a sada je novi problem nastao po principu 'tko prvi, njegova djevojka'. Dvije sestre posvađale su se oko talijanskog slavuja Andree Bocellija, a on im je odlučio dati nepristran odgovor

Baš kao i u svakoj obitelji, i sestre Kardashian često se svađaju. Mnogi bi te prepirke definirali kao 'sestrinsku ljubav', no ove dvije Kardashianke pokazale su svoju djetinjastu stranu te da 'dječja posla' još uvijek nisu iza njih. Iako se razlog ove svađe dogodio davno, Kim i Kourtney tek su sada iznijele problem koji je ugrozio njihov skladan sestrinski odnos.

U jednoj od posljednjih epizoda gledatelji su mogli vidjeti sestre u intenzivnom razgovoru nakon što je Kim Kardashian odlučila postati partner s Dolce & Gabbanom. Ta odluka potresla njezinu sestru jer je talijanski dvojac dizajnirao njezinu vjenčanicu pa je Kourtney napala Kim optuživši ju da kopira njezine želje i provodi ih u posao.

Kako joj ne bi ostala dužna, Kim je istaknula da je talijanski pjevač Andrea Bocelli nastupao na oba njihova vjenčanja.

Kim je tako napala sestru iskazavši mišljenje da Kourtney nju kopira!

'Udala sam se u Italiji. Hoću li reći da me kopirala udajući se u Italiji? Tko je nastupao na mom vjenčanju? Andrea Bocelli. Tko je nastupao na Kourtneyinom vjenčanju? Andrea Bocelli! Ukrala je moju zemlju za vjenčanje i mog izvođača na vjenčanju. Andrea Bocelli je moj omiljeni muški pjevač cijelo vrijeme, ali govori da ja kopiram njezin stil života?', rekla je bijesno Kim istaknuvši da je vjenčanje njezine sestre nalikovalo njezinom.

Sestre su se naposlijetku pomirile, a u svađu se umiješao i sam talijanski pjevač. Bocelli je inače u dobrim odnosima s cijelom obitelji, a posljednja svađa Kourtney i Kim imponira mu.

'Drage Kim i Kourtney, tako sam polaskan što oboje volite moj glas i uvijek ću vam rado pjevati. Ali znajte da postoji mlađi i daleko korisniji umjetnik Matteo Bocelli kojeg Vaša majka Kris Jenner jako dobro poznaje. Vidimo se uskoro u Toskani', napisao je cijenjeni pjevač uz suptilni hvalospjev svome sinu Mateu.

'Bili smo iznenađenje, pa smo pjevali, a onda smo ostali i uživali u trenutku s njima. Bilo je vrlo intimno i uglavnom se radilo o obitelji, tako da je bilo prekrasno', komentirao je Mateo vjenčanje Kourtney i Travisa Scotta.

LIJEPE I ŽENSTVENE

U ove chic vjenčanice svaka bi se mladenka mogla lako zaljubiti

Pogledaj galeriju