NEĆE SE PRIKAZATI

Kontroverzna epizoda o Michaelu Jacksonu otkazana

15.01.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Nedavno smo pisali o tome kako će se na kanalu Sky Arts uskoro prikazati epizoda serije 'Urbani mitovi' u kojoj se trebao pojaviti Joseph Fiennes kao Michael Jackson, no nakon što je najava za kontroverzni uradak puštena u javnost odlučeno je kako se 'Elizabeth, Michael & Marlon' neće emitirati

Kćer Michaela Jacksona, Paris Jackson, pohvalila je odluku britanskog kanala Sky Arts koji je odlučio ne emitirati epizodu 'Elizabeth, Michael & Marlon' u kojoj se trebao pojaviti Joseph Fiennes u ulozi Michaela Jacksona.

'Začuđena sam da se konačno razmišljalo o osjećajima obitelji. Drago nam je', napisala je Paris Jackson na svom Twitteru na kojem je prethodno osudila ponašanje Sky Artsa te način na koji su prikazali ne samo njenog oca, već i njenu kumu Elizabeth Taylor.


Naime, nakon najave epizode 'Elizabeth, Michael & Marlon' u kojoj se jasno vidi kako Joseph Fiennes izgleda kao Michael Jackson diglo se dosta prašine u vezi bijelog glumca u ulozi pokojnog kralja popa. Čini se kako Sky Arts na kraju nije želio riskirati, pa su jednostavno odlučili ne emitirati kontroverznu epizodu serije 'Urbani mitovi'.

'Odlučili smo ne emitirati 'Elizabeth, Michael & Marlon' – 30-minutnu epizodu 'Urbanih mitova' na kanalu Sky Arts. Tako smo odlučili zbog toga što je obitelj Michaela Jacksona izrazila zabrinutost u vezi epizode. Imali smo namjeru na duhovit način prikazati navodno istinite događaje, no nikad nam nije bila namjera povrijediti ničije osjećaje. Joseph Fiennes u potpunosti podržava našu odluku', bila je službena izjava Sky Artsa.