VIŠE NIJE IŠLO

Kobno ljeto 2018.: Ovim slavnim ljubavima došao je kraj

28.08.2018 u 12:10

Bionic
Reading

Kao i svako razdoblje, i ovo je ljeto, iako još nije službeno gotovo, obilježio niz razlaza i razvoda poznatih parova. Ovi su se pridružili crnoj listi velikih i slavnih romansi s neslavnim krajem

Već se dogodilo više ljubavnih brodoloma, a godina još nije završila. Kad su domaći poznati parovi u pitanju, najsvježiji razvod je onaj Jelene Veljače i Dražena Čučeka. Ljeto su proveli u opuštajućoj otočkoj avanturi na otoku Zlarinu, na kojem ljetuju već nekoliko godina, a onda su prošli tjedan objavili da se razilaze nakon tri godine braka.

'Da, nažalost, istina je. Obitelj i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme, zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije. Više izjava na ovu temu nećemo davati u najboljoj namjeri da zaštitimo njezinu privatnost. Hvala na razumijevanju', potvrdila je za Story glumica, scenaristica i producentica. I dalje se zajedno brinu o dvogodišnjoj kćerkici Leni.

  • +4
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

I brak poduzetnika Dragana Jurilja s manekenkom i studenticom Miom Franić je ovog ljeta došao kraju. Prošli tjedan su obznanili da su se razveli prije mjesec dana. Par koji je svoju vezu vrlo brzo okrunio brakom na ceremoniji u Maroku razišao se nakon godine i četiri mjeseca braka.

Nedavno se počelo šuškati o krahu četverogodišnjeg braka Nikole i Katarine Pokrivač. Navodno su supružnici već neko vrijeme u bračnoj krizi te ne žive pod istim krovom. Kriza je nastupila, potpuno neočekivano, nakon što je par zajedno prebrodio težak period - nogometaš se uspješno oporavio od teške bolesti. Imaju trogodišnju kćer, no budući da se još nisu oglasili oko naklapanja o njihovom razlazu, moguće da se radi tek o prolaznoj krizi.

Ni stranim zvijezdama ovog ljeta ne cvjetaju ruže u braku. Poznata novinarka i televizijska voditeljica Christiane Amanpour nije uspjela očuvati 20 godina dug brak sa suprugom Jamiejem Rubinom, a imaju i 18-godišnjeg sina Dariusa. Razvod je, kako je Christiane izjavila, sporazuman te će ostati prijatelji.

  • +4
Christiane Amanpour Izvor: Pixsell / Autor: FMB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Nakon dvije i pol godine ljubavne veze, tijekom koje su dobili sina Beara, britanska pjevačica Cheryl Cole i nekadašnja zvijezda boy benda One Direction, Liam Payne, početkom srpnja objavili su razlaz. I to preko službenih profila na Twitteru.

Početkom srpnja zvijezda filma 'Moje grčko vjenčanje' Nia Vardalos i suprug Ian Gomez objavili su da se razvode nakon 25 godina braka te da je ta odluka 'zajednička i prijateljska'. Par se vjenčao 1993. godine, a 2008. posvojili su kćer Ilariju Vardalos Gomez, kojoj je danas 11 godina.