CHRISTIANE AMANPOUR I JAMIE RUBIN

Nakon 20 godina braka razvodi se jedna od najpoznatijih svjetskih novinarki

11.07.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Njihova romansa rođena je 90-ih godina u ratom razorenom Sarajevu, a 1998. godine vezu su ozakonili u Italiji, a na vjenčanju među gostima bili su i John F. Kennedy Jr., Richard Holbrooke i bračni par Clinton. Ipak, ljubav je očito stavljena na kušnju, jer nakon 20 godina braka par se rastaje

Prema pisanju The Washington Posta, CNN-ova novinarka i voditeljica Christiane Amanpour i njezin suprug Jamie Rubin, rastaju se nakon 20 godina braka.

Par, koji se zaljubio u ratom razorenom Sarajevu, vjenčao se u Italiji 1998. godine i imaju sina tinejdžera. Prema izvoru bliskom paru, nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

  • +4
Christiane Amanpour Izvor: Pixsell / Autor: FMB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

60-godišnja Christiane Amanpour, voditeljica CNN-ovog showa 'Amanpour', živi u Londonu, a nedavno je preuzela poziciju Charlieja Rosea, nakon što je voditelj optužen za seksualno zlostavljanje nekoliko žena.

Dvije godine mlađi Jamie Rubin bivši je novinar te, u doba vladavine Billa Clintona, pomoćnik državnog tajnika za javne poslove, koji se nedavno preselio u Washington, gdje radi kao konzultant za jednu tvrtku.

Kada je svojedobno gostovala kod Oprah Winfrey, Christiane je svog supruga nazvala 'pravim herojem', otkrivši kako je zbog nje preselio u London kako bi bio s njom i sinom.