KIM VERSON

Ovakvu je rijetko viđamo: Mnogi je pamte kao pobjednicu popularnog showa, no domaća pjevačica danas izgleda sasvim drugačije

06.05.2021 u 13:19

Bionic
Reading

Pjevačica Kim Verson iznenadila je sve najnovijom fotografijom, koju je objavila na svom Instagram profilu, i za istu pobrala pregršt komplimenata. Prepustivši se rukama profesionalne vizažistice, koja je istaknula njezine zelene oči, Kim je u transformaciji itekako uživala

Mnogima je i danas prva asocijacija na ime pjevačice Kim Verson njezino sudjelovanje i pobjeda u drugoj sezoni RTL-ovog showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Tada djevojčica od tek 16 godina, svojim je glasovnim sposobnostima očarala žiri koji nisu mogli drugo nego proglasiti je pobjednicom.

Danas Kim Verson ima 27 godina, i dalje se bavi glazbom, ali i dalje fura imidž djevojke iz susjedstva, koja uživa u svom prirodnom izgledu. No, to ne znači da se u pojedinim trenucima ne voli dotjerati.

Kako izgleda kada se prepusti rukama profesionalne vizažistice, koja je odabirom sjenila i olovke odmah istaknula njezine zelene oči, Kim Verson pohvalila se na svom Instagram profilu.

Ispeglane kose i savršeno našminkana, Kim je pobrala i pregršt komplimenata na račun svog izgleda. 

  • +3
Kim Verson Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL