ISTINA ILI TEORIJA ZAVJERE

Kći Michael Jacksona šokirala izjavama o ocu, silovanju i smrti

25.01.2017 u 11:57

Bionic
Reading

Kći Kralja popa Paris Jackson u svom prvom intervjuu za magazin Rolling Stone iznijela je niz šokantnih stvari o sebi i svom slavnom ocu Michaelu Jacksonu. Paris je uvjerena da je njezin otac ubijen, a opisala je i svoj traumatični život nakon njegove smrti, koji je obilježilo jedno silovanje, o kojem se dosad nije znalo u javnosti, i više pokušaja suicida

Na posljednjoj naslovnici slavnog magazina Rolling Stone nalazi se lice 18-godišnje Paris Jackson, kćeri preminulog pjevača Michaela Jacksona, koja je u svom prvom velikom intervjuu otkrila mnoge nepoznate detalje iz svog života, ali i iznijela neke svoje sumnje oko smrti svoga oca. Kako su je opisali na početku intervjua, ona je u potpunosti dijete 21. stoljeća, no prije svega, kopija svog oca.

'Kao osoba, ona je upravo ono što je bio moj tata. Jedina razlika je u godinama i spolu. Vrlo je emotivna, zapravo je toliko emotivna da dopušta da uz emocije donosi zaključke', rekao je njezin stariji brat Prince Michael Jackson.

Naslovnica Rolling Stonea

Na njezinu tijelu je više od 50 tetovaža, a čak njih devet posvećeno je njezinu ocu, koji je preminuo kada je imala samo 11. godina. 'Uvijek kažu da vrijeme liječi sve, no to nije istina. Jednostavno se navikneš na stvari kakve jesu. Izgubila sam osobu koja mi je bila najvažnija u životu. No tata me još uvijek posjećuje u snovima, a i osjećam da je cijelo vrijeme tu uz mene', otkrila je Paris Jackson.

Godine 2013. pala je u depresiju i postala ovisna o drogama te se s 15. godina pokušala i ubiti - prerezala je vene i popila tablete. 'Imala sam jako malo samopouzdanja, stalno sam mislila da ništa ne mogu napraviti kako treba. Mislila sam da ne zavrjeđujem više živjeti', otkrila je za Rolling Stone i dodala da se nekoliko puta pokušala ubiti, no nakon posljednjeg pokušaja u njoj se rodio neki inat, stoga se prijavila na terapiju.

Paris Jackson nekoliko puta pokušala je oduzeti si život

No nije to jedina trauma koju je proživjela. Sa samo 14 godina potpuni stranac ju je seksualno napastovao. 'Ne želim previše pričati o tome, no to je bilo grozno iskustvo', izjavila je Paris u intervjuu.

Uz sve to, prvi put javno je okrivila diskografsku kuću AEG, koja je organizirala veliki povratak Kralja popa, koja je, po njezinu mišljenju, toliko iscrpila Michaela Jacksona da ga je i otjerala u smrt, a krivnja pripada i njegovu osobnom doktoru Conradu Murrayju koji nije napravio ništa po pitanju njegova umora. Iako je sud odlučio da je za smrt kriv sam pjevač, Paris i dalje tvrdi da diskografska kuća sve svoje umjetnike užasno tretira.

queen of the jacksons ❤️

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Paris Jackson i njezina baka Katherine uvjerene su da je Kralj popa ubijen

Zbog toga što je pjevača 'navukao' na lijek Propofol, za ubojstvo iz nehaja optužen je doktor Conrad Murray, no Paris Jackson se ne miri s time i uporno tvrdi da je njezin otac ubijen.

'Stalno je govorio: 'Ubit će me jednog dana.' Možda zvuči kao teorija zavjere i kao sranje, ali pravi obožavatelji i svi u obitelji znaju da je tako. Bilo je namješteno. Bilo je sranje', otkrila je Paris te dodala kako ipak nije sigurna na koji se način ubojstvo dogodilo.