NOĆNI ŽIVOT NEW YORKA

Kći bivšeg premijera pohvalila se izazovnim izdanjem

28.02.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što je pratiteljima na društvenim mrežama u posljednje vrijeme pokazivala 'radne' fotografije te one s njezinog nedavnog boravka u Hrvatskoj, Petra Sanader iznenadila je seksi 'fotkom' iz noćnog izlaska

Iako je ranije napisala je kako nije jedna od onih koje objavljuju provokativne fotografije, starija kći bivšeg premijera Ive Sanadera povremeno mora 'pokazati svoju zavodljivost'. Ovaj put je pozirala u satenskom topiću bez grudnjaka s  za vrijeme večernjeg izlaska u Barclays Centeru u New Yorku.

Petra Sanader u New York se preselila prije devet godina u nadi da će se baviti glumom, a sada je više koncentrirana na pisanje scenarija i produkciju. 

Glumačku akademiju je upisala 2005. godine. Godine 2007. godine zaigrala je i bludnicu Emmu u 'Operi za tri groša'. Dvije godine igrala je i na Dubrovačkim ljetnim igrama. Kad je 2008. diplomirala, preselila se, zajedno sa (sada bivšim) dečkom Andrejem Dojkićem, u SAD i upisala na institut Lee Strasberg za glumačko usavršavanje za film i televiziju. Značajniji uspjeh postigla je krajem 2015. godine kada je film 'A Blank' za koji potpisuje scenarij i u kojem tumači glavnu ulogu prikazan na njujorškom festivalu kratkog filma New York Short Film Festival.

  • +8
Bruna i Petra Sanader Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL