PArIS JACKSON

Kćerka legendarne pop zvijezde strahuje za brata

11.04.2017 u 20:06

Bionic
Reading

Lijepa kći jedne od najvećih pop zvijezda današnjice Michaela Jacksona u strahu je za 15-godišnjeg brata Blanketa

Paris Jackson prolazila je teške trenutke u životu, a sada se boji za Michaela Juniora, odnosno Blanketa, jer živi sam bez skrbnika u Calabasasu.

S tinejdžerom više ne žive njegova baka Katherine (86) i Tito Joe (38) koji su nakon iznenadne smrti Michaela Jacksona 2009. postali zakonski skrbnici djece preminulog pjevača.

Čini se da kod Jacksonovih ne vladaju idilični obiteljski odnosi, jer je Blanket prepušten sam sebi.

Kako je objavio TMZ, 19-godišnja Paris gradi uspješnu karijeru modela i zabrinuta je za Blanketa jer se mora sam brinuti o sebi. Njihovi rođaci, dodaje, nisu zainteresirani za njih pa se 15-godišnjak Blanket sad snalazi sam.

No čini se da je Blanket vrlo ozbiljan i zreo dječak: pohađa privatnu školu i odličan je učenik, piše Daily Mail.

Inače, u svom prvom intervjuu za Rolling Stone početkom ove godine Paris je iznijela niz šokantnih informacija. Uvjerena je da joj je otac ubijen, a otkrila je i da ju je silovala nepoznata osoba kad je imala 14 godina.

'Znam da to zvuči kao nekakva teorija zavjere i čista glupost, ali svi njegovi obožavatelji i članovi naše obitelji znaju da je to istina. Moj otac je govorio: Ubit će me jednog dana', rekla je.

Kćerka Michaela Jacksona ispričala je i da je bila na samom dnu te da je patila od depresije i da se samoozljeđivala. Pokušala se i ubiti. 'Bila je to mržnja prema samoj sebi, nisko samopouzdanje. Mislila sam da nemam razloga živjeti', rekla je Paris.