bizarno ili genijalno?

Kanye West nadmašio samog sebe: Supruzi za 40. rođendan poklonio hologram njezinog preminulog oca

30.10.2020 u 14:22

Bionic
Reading

Reper, producent i modni dizajner Kanye West poznat je po svojoj navici darivanja osebujnih poklona svojoj supruzi Kim Kardashian a za proslavu njezina 40. rođendana, koja se održala na otoku holivudske ikone Marlona Branda, odlučio joj je pokloniti hologram preminulog oca Roberta Kardashiana

Luksuzni apartman u Miamiju, dionice Disneyja, Applea i Nikea samo su neki od niza posebnih poklona koje je Kanye West proteklih godina poklonio svojoj supruzi, slavnoj reality zvijezdi Kim Kardashian. U povodu njezina 40. rođendana sada ju je odlučio iznenaditi hologramom preminulog oca.

Stvoren prema Westovoj viziji, hologram Roberta Kardashiana plesao je i pjevao na pjesmu 'Who Put the Bomp' Barryja Manna, a između ostalog rekao je i kako je ponosan na nju te da je Kanye West 'najgenijalniji čovjek na cijelom svijetu'.

Za Westov osebujan poklon supruzi pobrinula se kompanija Kaleida, a svoju vojsku obožavatelja o istome je na društvenim mrežama obavijestila 40- godišnja reality zvijezda.

'Za rođendan Kanye mi je poklonio najpromišljeniji dar u životu. Posebno iznenađenje s neba. Hologram mog oca. Izgledao je toliko realno da smo ga uvijek gledali iznova ispunjeni emocijama', napisala je Kim.