Stephanie Rose Bongiovi

Jon Bon Jovi pozirao uz kćer koju rijetko možemo vidjeti

08.02.2024 u 09:50

Bionic
Reading

Jon Bon Jovi ponosno je stajao na crvenom tepihu večer prije dodjele nagrada Grammy, a uz njega su blistale supruga Dorothea Hurley te kći Stephanie koja je prije 12 godina uspješno izborila tešku bitku protiv ovisnosti

U sezoni smo brojnih dodjela nagrada i crvenih tepiha, a ona najvažnija u svijetu glazbe održana je sinoć u Los Angelesu. Na događaju večer prije dodjele okupile su se poznate zvijezde, ikone glazbene industrije, a među njima i rock legenda Jon Bon Jovi koji je na zabavu stigao u pratnji dvije bitne dame - supruge i kćeri Stephanie Rose Bongiovi.

Obitelj se uskladila u crnim outfitima pozirajući na crvenom tepihu, a gledajući glazbenika tako zadovoljnog, priča koju je proživljavao prije više od deset godina čini se gotovo nevjerojatno, ali i podsjeća sve nas da nakon kiše ipak dolazi sunce!

Naime, danas 30-godišnja Stephanie prošla je kroz tešku bitku s ovisnošću o drogama. Kada je imala samo 19 godina, završila je u bolnici nakon predoziranja heroinom iz studentske sobe na koledžu Hamilton u studenom 2012. godine, a ta je vijest ostavila obitelj u potpunom šoku i nevjerici.

'Bio je to užasan, užasan trenutak. Bio je to najgori trenutak u mom životu kao oca', komentirao je tada glazbenik koji tvrdi da nije imao pojma o drogiranju svoje kćeri.

Više od deset godina kasnije Stephanie radi kao snimateljica u televizijskim produkcijama.

  • +7
Najgora izdanja sa 66. dodjele Grammyja Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA