SPONTANI NASTUP

Iznenađenje za kupače: Članice ženske klape poput sirena zapjevale u čarobnom ambijentu Stinive

18.08.2020 u 19:20

Bionic
Reading

Atraktivna viška uvala Stiniva daleko je poznata u svijetu jer se redovito nađe na listama najatraktivnijih plaža. Članice jedne ženske klape isprobale su akustiku popularne plaže okružene stijenama, a po reakcijama okupljenih kupača reklo bi se da Vis ima novu koncertnu 'dvoranu'

Stiniva zbog svog prirodnog fenomena zatvorenih stijena s nekoliko metara širokim otvorom kroz koji se pruža pogled na otvoreno more iz godine u godinu privlači brojne turiste iz svih krajeva svijeta.

Uz užitak u prirodnim ljepotama Stinive, turisti koji su ovih dana pohodili na nepristupačnu plažu počašćeni su i spontanim nastupom ženske klape Kurjože iz Podstrane kod Splita.

Kako piše portal Dalmacija danas, Kurjože su krajem prošlog tjedna gostovale na Visu, gdje su udružile snage s domaćom muškom klapom Liket.

Djevojke nisu propustile posjetiti čuvenu plažu, a u njenom su čarobnom ambijentu odlučile isprobati kako zvuče klapski akordi iz mora.

Višeglasno su zapjevale pjesmu 'Ta tvoja barka mala', a uz muk i pažnju okupljenih kupača njihovi su vokali odzvanjali od stijene koje gotovo u potpunosti zatvaraju uvalu.

Za ugodno iznenađenje i odličnu izvedbu Kurjože su nagrađene pljeskom slučajne publike.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube