SRETNA I ZALJUBLJENA

Izgleda senzacionalno: Halle Berry u toplesu pleše za svog dečka

16.02.2021 u 12:45

Bionic
Reading

Čini se da je holivudska glumica Halle Berry, nakon niza propalih veza i brakova, napokon pronašla svoju srodnu dušu. Koliko je sretna u vezi s glazbenikom Van Huntom pokazala je još jednom na svom Instagram profilu

Čak tri propala braka iza sebe ima 54-godišnja glumica Halle Berry, no to ne znači da je izgubila vjeru u ljubav. Osmijeh na lice joj je još prije nekoliko mjeseci vratio pjevač Van Hunt, a koliko je sretna želi da cijeli svijet zna.

Slavna Oskarovka zapalila je društvene mreže najnovijom objavom, na kojoj u toplesu, odjevena tek u gaćice visokog struka koje na sebi imaju utisnuta srca, stoji okrenuta leđa kameri i pleše uz svog 50-godišnjeg partnera Van Hunta, odjevenog tek u crne bokserice. Halle Berry još je jednom pokazala zašto je smatraju jednom od najatraktivnijih glumica današnjice, koja se već počela bližiti šestom desetljeću.

'Uz tebe je sve tako jednostavno', napisala je Halle Berry i uz to dodala hashtag kojim je dala do znanja da je snimka nastala tijekom proteklog vikenda, kada je bilo i Valentinovo. Nakon toga objavila je još jednu, u kojoj se oboje pojavljuju u identičnim jednodijelnim odijelima sa srcima, ispod koje je stavila:

'Ovo je za sve zaljubljene koji se žele ispraviti stvari... Znam kako vam je, no nikad ne odustajte i nikad ne pristajte na manje od onog što vam srce želi. Bez obzira što kažu ili kako vas zovu. Bez obzira koliko puta pokušavali, uvijek se na kraju isplati. Ako žudite za ljubavi, pronaći ćete svoju srodnu dušu, pa makar vam za to trebale 54 godine.'

  • +4
Halle Berry Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON