kakva ljepotica

Izabel Kovačić osvaja neodoljivim prizorima nastalim na vrućem pijesku

29.12.2022 u 09:10

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, prije neki dan je pokazala kako se provodi s Mirelom Forić, Andrejom Čermak i Hrvojem Čermakom u zajedničkom izlasku, a sada pratitelje na Instagramu oduševljava fotografijama snimljenim u pustinji

Izabel Kovačić se nedavno vratila iz Katra, gdje je provela gotovo mjesec dana kako bi bodrila svog supruga Matea Kovačića u nastupu s hrvatskom reprezentacijom, koja je osvojila treće mjesto.

Onima koji je prate na Instagramu zastao je dah od novih fotografija koje su, pretpostavlja se, nastale dok je bila u Dohi. Na jednoj od njih pozira bosa, u bijelom od glave do pete (lanenim hlačama i košulji), a naznačila je da je bila na sandboardingu (surfanju na pijesku). Na drugoj fotografiji u naručju drži svog preslatkog mališana Ivana koji je u Katru bio prava zvijezda.

Inače, plavokosa dama (koju je za vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, britanski The Sun prozvao najpopularnijom domaćom ženom nogometaša) na sam Badnjak je prošetala centrom grada Zagreba na tradicionalnoj špici. Premda već godinama žive u Londonu, Izabel često boravi u Zagrebu u kojem je otvorila trgovinu svog modnog brenda Lunilou.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX