znaju se iz vrtića

Ivan Dečak o svojoj Nini: 'Znala je od početka s kim ima posla'

18.01.2024 u 13:49

Bionic
Reading

Iako su zajedno dijelili i đačke klupe, ljubav se rodila tek nakon fakulteta, a danas su nerazdvojan par. Ivan Dečak i Nina Celio Cega dijele i privatni i poslovni život, a Dečak je otkrio kako funkcioniraju provodeći zajedno 24 sata

Frontmen grupe Vatra svakim pojavljivanjem iznova pokazuje smisao za humor, ali i karizmatičan duh koji je dijelom zaslužan za ono gdje se danas nalazi. Ivan Dečak uskoro će proslaviti čak 25 godina otkako Vatra dominira domaćom glazbenom scenom, a dio cijele priče je i njegova životna partnerica Nina koja se, unatoč popularnosti benda, u javnosti ne pojavljuje tako često.

Par se zna cijeli život, točnije od vrtića, gdje je i nastala njihova prva zajednička fotografija. Zajedno su išli i u osnovnu i u srednju školu, no razdvojili su se kada je Ivan upisao fakultet u Zagrebu, a Nina u Opatiji. Iako su se dobro znali cijeli život, prijateljstvo je preraslo u ljubav 2004. godine.

S obzirom da se tako dobro poznaju i da dijele čitav život, ni ne čudi činjenica da je Nina i njegova menadžerica.

'Trpit mene 24 sata, 7 dana u tjednu, 365 dana, manje više, doma nisam baš toliko.. Ovaj, dolazimo i na koncerte i na snimanja i sve to skupa. Ali mislim da njoj nije lako sa mnom. Ali mi se znamo od vrtića, mi imamo prvu zajedničku fotografiju u vrtiću, tako da... Ono što je Đorđe Balašević jednom rekao, prekrasna jedna rečenica ili stih: 'Ti si navek znala da sam svirač' tako da je ona znala s kim ima posla od početka', komentirao je Dečak za In Magazin kako je nevjenčana supruga Nina njegova velika podrška.

  • +2
Ivan Dečak Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Još je ranije glazbenik otkrio kako u vjenčanoj papirologiji ne vide smisao, a kao temelje njihovog odnosa naveo je ljubav, povjerenje, prijateljstvo.

'Mi nismo nikad bili jedni od onih koji čekaju u redu za pečat koji će dokazati ljubav, povjerenje, prijateljstvo. Nismo se vjenčali službeno, ali imamo prvu zajedničku fotografiju u vrtiću i dvoje djece', rekao je Dečak koji uživa u ulozi oca sinu Leu i kćeri Diti.