ima petero djece

Hugh Grant iskreno o roditeljstvu: 'Uopće mi nije zabavno'

13.12.2023 u 15:05

Bionic
Reading

Britanski šarmer postao je otac u pedesetima, a nositi se s petero male djece u šezdesetima i nije tako lak zadatak. Hugh Grant priznao je da je roditeljstvo i najbolja i najgora stvar, ali i da je prestar za djecu

Britanski glumac Hugh Grant jedan je od rado viđenih glumaca tijekom sezone blagdana upravo zbog svog humora, ali i ugodne energije filmova koje snima. Osim romantičnih komedija poput 'Nottin Hill' i 'Dnevnik Bridget Jones' koje bude nostalgiju, gledamo ga i u filmu 'Zapravo ljubav'. Međutim, ovih dana Grant je u pozornosti zbog najnovijeg filmskog projekta - filma 'Wonka'!

Film koji je snimio uz zvijezdu Timotheeja Chalameta privukao je veliku pozornost i brojni gledatelji jedva čekaju pogledati novi film o popularnom Willyju Wonki.

Na premijerama filma Hugha Granta pratila je atraktivna supruga Anna, majka njegove troje djece o kojoj se ne zna gotovo nijedan podatak osim spola. Roditelji su odlučili čuvati njihovu privatnost koliko god je moguće, a sve kako bi im pružili što normalnije odrastanje.

  • +2
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

U nedavnom intervjuu za People Grant je zaigrao na kartu britanskog humora pa priznao kako je u 64-oj godini biti otac male djece: 'Uopće mi nije zabavno. Preplavljen sam djecom i prestar sam za njih.'

Glumac je inače otac petero djece!

S bivšom hostesom popularnog restorana Tinglan Hong ima 12-godišnju kći Tabithu i 9-godišnjeg sina Felixa. Zanimljivo je da je Felix mlađi od prvog sina kojeg je Grant dobio s trenutnom suprugom Annom.

Najstarije dijete popularnog glumca i Anne Eberstein je 11-godišnjak po imenu John, no imena njegovog mlađeg brata i mlađe sestre zasad su nepoznata kako bi se sačuvala njihova privatnost.

'Pogriješio sam što sam jednom od svojih sinova cijelo vrijeme pokazivao guzicu. Stekao je naviku i naučio svako dijete u zapadnom Londonu da čini isto', komentirao je Grant 2018. godine, a dvije godine nakon je dodao: 'Svatko s malom djecom vjerojatno bi se složio da je to istovremeno i najbolje i najgore vrijeme u životu.'

  • +3
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia