SEKSUALNI KANIBAL

Holivudska zvijezda našla se pod povećalom nakon što su mu navodno u javnost isplivale privatne poruke

11.01.2021 u 14:14

Bionic
Reading

Armie Hammer našao se u centru pažnje nakon što su se na Twitteru pojavile poruke za koje se tvrdi da su njegove, a ukazuju na bizarni seksualni kanibalizam

Iako nije potvrđeno jesu li poruke koje su sad iscurile u javnost uopće njegove, 34-godišnji holivudski glumac Armie Hammer prije nekoliko godina bio je u središtu malog skandala nakon što je lajkao niz objava na Twitteru koje su bile vezane uz razne seksualne fetiše. Većina smatra kako su nedavno objavljene poruke lažne.

Armie Hammer publici je najbolje poznat po svojoj ulozi u filmu 'Skrivena ljubav', a uskoro ćemo imati priliku gledati ga u 'Smrti na Nilu'. Glumac živi odvojeno od supruge Elizabeth Chambers s kojom ima dvoje djece – šestogodišnju kćer Harper i trogodišnjeg sina Forda. Hammer je prošli mjesec otputovao na Kajmanske otoke kako bi vidio obitelj.

Glumac je sa Kajmanskih otoka objavljivao razne fotografije na društvenim mrežama. Hammer je odlučio ne objavljivati fotografije svoje djece zbog njihove sigurnosti.

Nakon negativnih medijskih naslova o njemu, Armie Hammer 2017. odlučio je prestati koristiti Twitter, no to nije potrajalo. Glumac se 2018. vratio na Twitter uz šalu da je alkohol kriv za tu odluku.

Armie Hammer teško je podnio pandemiju i odmah na početku je potražio profesionalnu pomoć.

'Mislim da sam, kao i svatko drugi na planetu, imao osjećaj da mi je netko izmaknuo tepih pod nogama. Imao sam osjećaj da se to potezanje tepiha događalo usporeno i da padam ravno na lice', rekao je Armie Hammer te dodao kako je svjestan da postoji mnoštvo ljudi koje je pandemija pogodila na puno gore načine, no kako svatko ima vlastita iskustva.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube