na crvenom tepihu

Harrison Ford i Calista Flockhart u glamuroznim izdanjima razmjenjivali nježnosti

26.06.2023 u 18:23

Bionic
Reading

Harrison Ford i Calista Flockhart uoči premijere najnovijeg filma o Indiani Jones potvrdili su status jednog od najskladnijih holivudskih parova

Glumac Harrison Ford sa suprugom Calistom Flockhart prisustvovao je premijeri filma 'Indiana Jones: Zov sudbine' u talijanskoj Taormini, a par je ponovno privlačio pozornost vidno skladnim bračnim odnosima.

Naime, u više navrata su usred poziranja na crvenom tepihu razmijenili osmijehe i poglede pune ljubavi, držeći se za ruke dok su mnogobrojni fotoreporteri bilježili svaki trenutak.

Zvijezda serijala filmova 'Indiana Jones' s ponosom je stigao na premijeru s 22 godine mlađom suprugom, 58-godišnjom glumicom proslavljenom po ulozi odvjetnice Ally McBeal u istoimenoj popularnoj seriji.

Calista Flockhart poznata je po minimalističkim stajlinzima, a svom stil ostala je dosljedna i ovom prilikom, odjenuvši jednostavnu i elegantnu satensku zelenu haljinu i tamnoplave cipele s visokim potpeticama.

  • +17
Harrison Ford i Calista Flockhart Izvor: EPA / Autor: Claudio_Onorati

Flockhart i 80-godišnji Ford na glasu su kao jedan od najskladnijih holivudskih parova. U braku su od 2010. godine kada su se vjenčali u New Mexicu, a nedavno su proslavili fakultetsku diplomu 22-godišnjeg posvojenog sina Liama.

  • +6
Harrison Ford i Calista Flockhart Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia