uživaju na tribinama

Finale privuklo svjetske face na Wimbledon; pogledajte tko je sve bio

16.07.2023 u 12:06

Bionic
Reading

Zvijezde su okupirale tribine tijekom pretposljednjeg dana Wimbledona

Viđen je holivudski par Priyanka Chopra i Nick Jonas, koji su stigli na tribine samo nekoliko minuta prije finala ženskog singla. Zapažena je bila i Emma Watson, u elegantnoj ali neobičnoj haljini od čipke.

Bilo je tu i mnoštvo drugih poznatih imena, viđen je glumac i pjevač Lin-Manuel Miranda u društvu supruge Vanesse Nadal, kao i Sir Cliff Richard, Dame Maggie Smith, Lewis Capaldi, Katherine Jenkins i Andrew Garfield. U subotu se igralo finale ženskog singla, a Marketa Vondrousova pobijedila je Ons Jabeur i osvojila novčanu nagradu od 2,35 milijuna funti.

Wimbledon Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Priyanka Chopra je privukla pozornost u upečatljivoj zeleno-crnoj asimetričnoj haljini, koju je sparila s crnim čizmama otvorenih prstiju. Glumica je wimbledonski look upotpunila futurističkim sunčanim naočalama i blijedoplavom torbicom. I njezin suprug Nick pobrinuo se da izgleda najbolje što može za taj dan, obukavši elegantno smeđe odijelo u kombinaciji s kravatom i cipelama usklađene boje. Holiviudski par izgledao je dobro raspoložen dok su ruku pod ruku ulazili u teniski slavni klub.

Glumica Emma Watson također je privukla pozornost fotoreportera u bijeloj čipkastoj haljini koja je imala neobičan crni dekonstruirani detalj sakoa, prenosi Daily Mail koji piše i o stajlinzima ostalih zvijezdi koje su se tog dana pojavile na tribinama.