odličan outfit

Fani Stipković u crnoj čipki i golog trbuha privlačila poglede na utakmici Lige prvaka

13.04.2022 u 20:07

Bionic
Reading

Bivša manekenka, danas uspješna novinarka i poslovna žena koja godinama živi u Madridu bila je na uzvratnoj utakmici izmeeđu Real Madrida i Chelseaja, a pojavila se u fantastičnom modnom izdanju

Otkako živi u Madridu već je nekoliko puta bila u izboru za najljepšu sportsku novinarku u Europi, a sada je još jednom pokazala i zašto je to tako. Fani Stipković je plijenila pažnju na tribinama u crnom, čipkastom topu ispod kojeg se nazirao savršen isklesan trbuh, uskim crnim hlačama, a na sve to nabacila je i crveni sako.

Uz to, atraktivna Velolučanka pohvalila se i zajedničkom fotografijom iz kafića sa svojim dečkom Fernandom Hierrom kojeg u zadnje vrijeme često pokazuje a s kojim je sjedila u društvu prijatelja. Preko fotografije napisala je 'Lijepo vas je vidjeti dečki'.

Živim u sadašnjem trenutku i trenutno me sve drži ovdje, i posao i privatni život. Ako se nešto od toga promijeni i odvede me u Hrvatsku ili negdje drugdje, pratit ću to. Život se može promijeniti u jednoj sekundi. Postoji ta neka viša mudrost koja dobro zna kamo te vodi, a najvažnije je da pratiš taj neki osjećaj unutar sebe i sve ostalo će se posložiti onako kako treba', ispričala je Fani ranije za tportal.

Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia